/ Noutati


  2017.07 Slovacia – Extinderea retelei de drumuri taxabile de la jumatatea anului 2017

  De la 1 iulie 2017, la plata taxei de drum din Slovacia se adauga noi sectiuni de drum.
  tsg-polonia

   

  Conform Decretului nr. 172/2017 al Ministerului Transporturilor și Construcțiilor al Republicii Slovace, incepand cu 1 iulie 2017 se introduce o noua lista de secțiuni de drumuri cu colectare electronica a taxei.

  Pe autostrada D3 va fi introdusa o noua sectiune D03-006: Svrčinovec-Skalité. In mod similar, va exista o secțiune suplimentara pe autostrada R2, și anume R02-022: Zvolenská Slatina – Pstruša. O alta sectiune specificata de autoritati va fi formata prin fuziunea a doua secțiuni deja existente pe drumul I / 59 de clasa I din Oravský Podzámok. In Svrčinovec vor exista 4 secțiuni specificate pe drumul I / 11 de clasa I. Toate detaliile privind portiunile taxabile le puteti vizualiza aici.

  Plata taxei de drum din Slovacia este obligatorie pentru toate vehiculele cu greutate de 3.5 tone sau mai mult si se face prin intermediul aparatelor de taxare electronica SkyToll. Garantia achizitionarii aparatului (50 euro) poate fi achitata cu card bancar sau cash, iar incarcarea aparatului in sistem pre-pay se face prin intermediul cardurilor Shell. Daca doriti achizitionarea de dispozitive SkyToll in sistem post-pay, este necesara inregistrarea masinilor in sistemul furnizorului, iar in acest sens avem rugamintea sa ne contactati.

  Va reamintim noile valori de taxare implementate in acest an:

  Extinderea retelei de drumuri taxabile din Slovacia

   

  Odata achitata taxa de drum din Slovacia, indiferent de varianta de plata aleasa, compania Narodna va emite o factura valabila fiscal. Factura va fi eliberata pe loc in cazul incarcarilor de tip pre-pay sau trimisa prin posta la adresa de corespondenta in cazul post-pay. Factura trebuie transmisa in original catre agentul de recuperare TVA.

  Pentru mai multe detalii despre sistemul electronic de plata a taxelor de drum din Slovacia accesati http://tsg-euroshell.ro/cardul-euroshell/taxe-de-drum-in-europa/.

  Nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021.627.19.49 sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

  Echipa TSG – Shell

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  accepta apel respinge apel