/ Media


  Energia de maine inseamna inovatie azi

  Credem ca energia de maine inseamna inovatie azi, inovatia si tehnologia fiind vitale pentru a garanta un mix de resurse energetice mai amplu si mai substantial pentru populatia lumii care este in crestere. Sute si mii de specialisti Shell, cercetatori si ingineri din toata lumea colaboreaza si cu experti din alte domenii pentru a dezvolta o solutie de viitor pentru consumul de energie.

  Pana in anul 2060 cererea de energie va creste cu doua treimi, conform teoreticienilor Shell. Inovatia si colaborarea vor avea un rol important in gasirea unei solutii sustenabile la cresterea cererii de energiei. Pentru ca solutiile sa fie de impact, trebuie facute schimbari radicale in acest sens.

  Shell a fost si este in continuare un pionier in inovatie de mai bine de un secol. Astazi, este cel mai mare investitor in domeniul de cercetare si dezvoltare, impreuna cu alte companii din domeniu. In companie exista 43,000 de tehnicieieni si ingineri. Iar costurile au fost de peste 1 mld de dolari in fiecare an, pentru a transforma ideile in tehnologii viabile si comerciale.

  Ce inseamna inovatia?

  accepta apel respinge apel