/ Media


  La o cafea cu…

  Echipa TSG Shell: ”Viziunea noastră este de a fi un brand responsabil, transparent și puternic orientat către client.”

  Invitații noștri din această lună sunt membrii echipei TSG Shell, care ne-au vorbit despre serviciile oferite transportatorilor români, despre unele ”trucuri” care pot aduce companiilor de transport economii de zeci de mii de euro, dar și despre viitorul spre care se îndreaptă activitatea de transport.

  Cui se adresează produsele TSG Shell?

  Cardul de carburant Shell este preferat de cei mai importantanți transportatori de marfă și de persoane din Romania! Acest lucru se întâmplă datorită produselor și serviciilor de cea mai bună calitate cu care i-am obișnuit pe partenerii noștri de-a lungul anilor, printre care putem enumera: cea mai mare rețea proprie de stații din Europa, peste 50 de ani de expertiză în industria cardurilor de carburanți, carburant de calitate superioară, taxe de drum și servicii de recuperare TVA sau accize precum și informarea rapidă privind noutățile de interes pentru domeniul în care activează clienții noștri.

  Unde pot fi folosite cardurile carburant Shell?

  Cardul de motorina Shell nu este doar un simplu card de carburant. Acest card încorporează toată gama de servicii de calitate superioară de care transportatorii au nevoie, începând cu acoperirea la nivel european pentru toate taxele de drum și continuând cu accesul la rețeaua de sțatii din Europa, ce însumează astăzi aproximativ 40.000 de stații din 35 de țări. În România există o acceptanță pentru cardurile Shell în rețeua SmartDiesel, rețea independentă ce are acum 22 de stații proprii special costruite pentru alimentările vehiculelor de mare tonaj și amplasate în imediata vecinătate a drumurilor principale de acces pentru acestea. Ne alegem foarte bine partenerii, pentru a garanta un nivel ridicat al calității carburantului, dar și a serviciilor adiacente de transport, cum sunt furnizorii aparatelor de taxare automată sau serviciilor de recuperare TVA….Citește mai mult

  accepta apel respinge apel