/ Media


01.2018 – Modificari pentru plata taxe de drum si accize, incepand cu 1 ianuarie 2016

Modificari plata taxe de drum si accize in mai multe tari

La inceput de an 2016, la nivel european, au fost anuntate si au fost puse in aplicare cateva modificari privind plata taxelor de drum si a accizelor rambursabile la carburant.

Modificari plata taxe de drum si accize in Austria

Astfel, potrivit TSG – Shell, valorile taxelor de drum din Austria, pentru vehiculele Euro 6, vor creste cu 0,64%, iar pentru celelalte clase de emisie cu 1,17%.

Modificari plata taxe de drum si accize in Slovacia

In Slovacia, noile tarife aplicate in sistemul SkyToll au scazut in medie cu 0,1%.

Modificari plata taxe de drum si accize in Italia

In Italia, pentru traversarile de tunel Frejus/MontBlanc, efectuate din Italia, tarifele practicate au fost majorate cu 0,05%.

Modificari plata taxe de drum si accize in Norvegia

Norvegia acorda discounturi mai mari la plata taxelor de drum si la plata taxelor pentru poduri, cu aparatele Brobizz, in conditiile in care toate autovehiculele comerciale de peste 3,5 tone, care circula pe drumurile publice din Norvegia, indiferent de tara in care au fost inmatriculate, trebuie sa fie dotate in mod obligatoriu cu un dispozitiv electronic (toll tag).

Mai multe informatii despre modificarile privind taxele de drum si despre plata taxelor de drum si a accizelor gasiti in acest articol.

Pentru orice informatie suplimentara, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021.627.19.49 sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro

Echipa TSG Shell
mereu la dispozitia dumneavoastra!

accepta apel respinge apel