/ Media


  TSG Shell continua sa livreze solutii in favoarea transportatorilor

  Solutii in favoarea transportatorilor de la TSG Shell

  TSG Shell continua sa livreze solutii in favoarea transportatorilor: plata taxei de drum din Belgia va putea fi platita folosind aparatele existente InterRoute Plus, oferite de TSG Shell si Axxes. In acest fel, clientii TSG Shell evita o investitie suplimentara de 135 de euro/aparat, la care se adauga o economie de spatiu pe parbrizul camionului pe care multe dintre noile taxe de drum recent introduse adauga un nou “box” de inregistrare.

  Dupa cum deja se stie in randul transportatorilor care efectueaza transport international, incepand cu 01.04.2016, in Belgia va fi introdus sistemul electronic de taxare rutiera prin satelit (Viapass) pentru autovehiculele de marfa cu masa totala maxima admisa de peste 3,5 tone. In acelasi timp, de la aceasta data va inceta aplicarea sistemului actual, Eurovignette, in Belgia.

  Viapass, noul sistem de taxare, va functiona prin inregistrarea prin satelit a distantei parcurse. Informatiile vor fi colectate prin intermediul unui aparat de tip „On Board Unit (OBU)”, care trebuie instalat pe toate vehiculele de peste 3,5 tone. Costul aparatului OBU (garantia) este de 135 de euro, suma returnabila in momentul returnarii aparatului, in stare buna de functionare!
  Clientii TSG Shell vor avea la dispozitie o solutie alternativa de plata – aparatele InterRoute Plus – cele functionale in momentul de fata ca modalitate de plata a taxelor de drum in Franta, Spania, Portugalia, tunelul Liefkershoek (Belgia) si Herrentunnel (Germania).

  Acest lucru inseamna o economie substantiala pentru orice companie de transport care utilizeaza sistemul de plata ITR Plus sau este client Shell. Companiile de transport sunt astfel scutite de achizitionarea unui nou aparat suplimentar si evita costurile de garantie a aparatelor Satellic, in valoare de 135 de euro/aparat!

  Sistemul electronic de taxare rutiera din Belgia va include sectiuni de drumuri pe care, astazi, taxele sunt achitate prin viniete stabilite pe baza de timp (Eurovignette).

  Citeste mai mult

  accepta apel respinge apel