/ Media


  TSG Shell la Expo Tranzit Aprilie 2016

  La evenimentul  Expo Tranzit Aprilie 2016 au fost prezenți reprezentanți ai asociațiilor profesionale, oficiali din ministerul Transporturilor, juriști și reprezentanți ai firmelor. Aceștia dezbat cele mai importante probleme din acest sector. Reglementări naționale care afectează transportatorii cum este cea legată de salariile minime, politicile de mediu și fiscalitate, controalele din Europa (uneori abuzive), sau taxele de drum.

  TSG Shell va căuta mereu să informeze transportatorii și să găsească soluții care să asigure competitivitatea transportatorilor din România.
  Conceptul evenimentului a fost “Ești relaxat, când te bazezi pe un partener de încredere.” La standul TSG Shell toți oaspeții au avut parte de momente de relaxare, savurând cocktail-uri preparate special pentru ei.

  La fel facem și la TSG, în fiecare zi. Oferim, prin cardul carburant Shell, suport clienților noștri pentru ca aceștia să se poată relaxa.
  Conceptul evenimentului a fost „Shell furnizează energie transportatorilor”, iar apa TSG, energia vieții și power-bank-ul mobil pentru încărcat smartphones au fost vedetele serii, toți oaspeții folosind serviciile noastre “suport”.

  La fel facem și la TSG, în fiecare zi. Oferim suport clienților noștri pentru ca aceștia să se poată relaxa.

  accepta apel respinge apel