/ Noutati


  2014.11 UK – Trecerea prin tunelul Dartford si pe Podul Reginei

  Incepand cu 30 noiembrie 2014, nu veti mai plati direct la bariere atunci cand utilizati Tunelul Dartford si Podul Reginei din Marea Britanie. Noul serviciu de plata se numeste Dart Charge si presupune plata automata prin incarcarea unui cont online.

  Tot ce aveti de facut este sa va creati pe site-ul Gov.uk un cont cu detaliile companiei si sa inregistrati vehiculele ce utilizeaza Trecerea Dartford.

  Odata creat contul companiei dumneavoastra, acesta trebuie incarcat cu card bancar cu minim 10 £. Pe parcurs ce vehiculele dumneavoastra efectueaza treceri prin Tunelul Dartford si pe Podul Reginei, numarul de inmatriculare al vehiculelor va fi scanat si retinuta suma de plata direct din contul online.

  Exista si varianta platii cu cash la unul dintre punctele PayZone (gasiti localizarea punctelor de plata AICI!). Plata se face fie pentru o traversare, fie se poate incarca contul online creat pentru compania dumneavoastra.

  Gasiti AICI mai multe informatii detaliate!

  Trecerea Dartford unește localitatile Dartford si Thurrock, făcând trecerea peste raul Tamisa din Londra.

  Toate vehiculele, exceptand motocicletele trebuie sa plateasca taxa de traversate in timpul zilei. Pe timpul noptii este gratuita traversarea.

  Tarifele practicate le gasiti mai jos:

  Clasa vehicul Tip de vehicul O singura trecere Standard sau cont inregistrat
  B Automobile (inclusiv remorcile), rulote, camionete si autobuze cu mai mult de 9 locuri £2.50 £1.67
  C Vehicule transport marfa, 2 axe (inclusiv camionete) £3.00 £2.63
  D Vehicule transport marfa, mai multe axe £6.00 £5.19

  Daca taxa nu a fost achitata pana cel tarziu la miezul noptii in ziua urmatoare trecerii prin Dartford, riscati sa  primiti o amenda de 70 lire ce trebuie achitata in termen de 28 de zile. Daca plata amenzii se face in termen de 14 zile, valoarea acesteia se reduce la  35 lire.

  Pentru mai multe detalii despre sistemul electronic de plată a taxelor de drum din Europa accesati http://tsg-euroshell.ro/cardul-euroshell/taxe-de-drum-in-europa/.

  Nu ezitaţi să ne contactaţi si telefonic la : 021.627.19.49 / 021. 627.19.66 sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

  accepta apel respinge apel