/ Noutati


  2015.07 Shell a castigat din nou cea mai mare statie de carburant din lume si pentru urmatorii 10 ani

  Calitatea si increderea castiga intotdeauna. Dupa mai mult de 30 de ani de utilizare a statiei Berchem din Luxemburg – cea mai mare statie de carburant din lume, Shell castiga din nou licitatia pentru urmatorii 10 ani.

  Shell cea mai mare statie de alimentare carburant din lume

  De la construcţia sa în 1983 şi până în prezent, Berchem a fost o staţie Shell. În timp, restaurantul şi magazinul staţiei au crescut considerabil din punct de vedere al capacităţii şi al vânzărilor. Fiind cel mai mare punct de alimentare din lume, staţia Berchem este alimentată zilnic, în medie, cu 20 de cisterne de combustibil destinate celor aproximativ 25.000 de vizitatori locali şi internaţionali care vin zilnic. Stația are o suprafață totală de 60.000 mp și dispune de 51 de pompe de benzină (24 pentru tractoare și 27 pentru autoturisme), plasate pe 21 de benzi (12 CRT și 9 pentru autoturisme).

  Odată cu reînnoirea contractului, Shell va demara un proces de renovare şi reconstrucție a staţiei, exterior si interior, astfel încât fiecare vizită a clienţilor să se transforme într-o noua si placuta experienţă. La parterul benzinăriei va fi amenajat un magazin Shell cu un punct Deli2go, care va oferi clienţilor sendvişuri proaspete, în timp ce aceştia vor putea cumpăra din magazin produse de bază, precum uleiuri de maşină, dulciuri şi băuturi. La un etaj inferior, Shell va implementa conceptul 2theloo prevăzut cu toalete, duşuri şi un magazin cu produse de igienă. La primul etaj va exista un spaţiu deschis unde Shell va dezvolta un concept unic în Luxemburg, care va integra o cafenea, unde se va putea servi cafea şi produse de patiserie, şi un restaurant de tip fast-food pentru o gustare rapidă.

  Intr-un cuvant, un centru de shopping si servicii intr-o statie de alimentare.

  Staţia va suferi şi o „schimbare la faţă”, printr-o remodelare a exteriorului care va deveni mai atractiv pentru clienţi. În timpul lucrărilor de construcţie vor fi folosite cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte materialele de izolare, sistemul de iluminare şi ansamblul de uşi izolate termic. Pe lângă regândirea în ansamblu a staţiei, vor fi îmbunătăţite sistemele de semnalizare exterioare astfel încât clienţii să fie ghidaţi mai bine către punctele care îi interesează. Lucrările de renovare vor fi executate în lunile care urmează şi staţia va fi renovată până la sfârşitul verii.

  Staţia Berchem de alimentare cu combustibil este situată pe autostrada E25/A3 în direcţia Luxemburg.

  Descoperiti experienta Shell in Luxemburg, cu cardul Shell care va sta la dispozitie la partenerii Dvs, TSG Shell

   

  Vezi stirea si pe MEDIAFAX si in presa de specialitate

  accepta apel respinge apel