/ Noutati


  2015.10 Cardul carburant Shell acceptat ca modalitate de plata pe autostrada A4 in Polonia – primul sistem de plata cu autorizare on-line

  Incepand cu 1 Octombrie, cardul carburant Shell va fi acceptat ca modalitate de plata pe autostrada A4 din Polonia.

  Cardul Shell acceptat ca modalitate de plata pe autostrada A4 in Polonia

  Aceasta informatie recenta completeaza oferta Shell privind posibilitatea platii tuturor autostrazilor din aceasta tara (inclusiv autostrazile A2 si A1). Cele trei autostrazi includ portiuni gestionate de companii private si care nu fac parte din sistemul electronic Viatoll. Autostrada A4 face parte din drumul international E40 si se intinde pe o distanta de 630 km in sudul Poloniei, de la granita germana – Görlitz pana la granita ucrainiana- Korczowa.

  Cei 60 de km de autostrada intre Krakovia si Katowice sunt gestionati de un concesionar privat- Stalexport inca din anul 2000. La cele doua porti de taxare – din Mysłowice si din Balice – cardurile de carburant sunt acceptate ca modalitate de plata directa.

  Codul PIN nu este solicitat la plata, insa autostrada A4 este prima autostrada din Europa unde Shell ofera serviciul de autorizare on-line. Toate cardurile carburant Shell, indiferent de categoria de cumparare, sunt acceptate ca modalitate de plata.

  Portiunea de la  Kracovia la Katowice costa 53 PLN (€ 12.80) pentru vehiculele de mare tonaj si 20 PLN (€ 4,80) pentru vehiculele usoare. Tarifele includ TVA (23%) iar sumele de TVA pot fi recuperate de pe facturile Shell, prin partenerul FDE.

  Pentru mai multe detalii despre sistemul electronic de plata a taxelor de drum din Polonia accesati http://tsg-euroshell.ro/cardul-euroshell/taxe-de-drum-in-europa/.

  Nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021.627.19.49  sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

  Echipa TSG – Shell

   

  accepta apel respinge apel