/ Noutati


  2015.10 Reduceri noi la plata autostrazilor din Franta – APRR si AREA

  Retelele de autostrazi APRR si AREA din centrul si estul Frantei au anuntat o schimbare in schema de discount oferita, incepand cu 1 octombrie 2015. Reducerile sunt disponibile prin intermediul dispozitivelor ITR si ITR Plus, puse la dispozitie clientilor Shell de catre partenerul nostru Axxes.

   

  Reducerile noi la plata autostrazilor din franta se refera la :

  • In reteaua APRR abonamentul lunar este redus de la 6.4 € la 3 € / dispozitiv. Suplimentar, abonamentul lunar nu va mai fi perceput daca dispozitivul nu este utilizat in acea luna.
  • In reteaua AREA abonamentul lunar ramane neschimbat (1.60 € /dispozitiv) dar se va aplica acelasi principiu ca la APRR, privind neutilizarea dispozitivului intr-o luna (nu se va plati abonamentul)
  • Discounturile privind tranzactiile efectuate cu dispozitivele ITR/ITR Plus vor suferi si ele modificari, astfel:

  – pentru APRR – de la un minim garantat de 9% la un sistem diferentiat pe niveluri: nici o reducere in cazul in care cheltuielile/dispozitiv nu depasesc 30 € / luna; la 4%, in cazul in care cheltuielile sunt pana la 150 €/luna si 11% in cazulul cheltuielilor de peste 150 €/lunar/dispozitiv.

  – pentru AREA – nici o reducere in cazul in care cheltuielile/dispozitiv nu depasesc 20 € , 7% in cazul in care cheltuielile sunt pana la 100 € si 11% in cazulul cheltuielilor de peste 100 € (pana acum pragul fiind de 300 €).

  Important! Suma tuturor discounturilor nu poate depasi 13% (conform Directivei eurovignette!).

  Conditiile comerciale oferite de fiecare companie concesionar pentru autostrazile din Franta le puteti gasi detaliat aici.

  Cine beneficiaza de noile reduceri oferite de retelele APRR si AREA?

  Toate companiile de transport ce calatoresc frecvent in zona de sud-est a Parisului sau cele ce intra in Franta din Elvetia.

   

   

  Autostrazi Franta

  accepta apel respinge apel