/ Noutati


  2015.12 Solutia TSG Shell la plata taxei de drum din Belgia

  Din nou solutiile TSG Shell, de partea transportatorilor.

  Noua taxa de drum din Belgia va putea fi platita prin aparatele existente InterRoute Plus, aparate oferite de TSG Shell si Axxes, fara a mai fi nevoie de investitii suplimentare de 135 Euro/aparat!

  Solutia TSG Shell la plata taxei de drum din Belgia

  Asa cum stim cu totii, incepand cu 01.04.2016, in Belgia va fi introdus sistemul electronic de taxare rutiera prin satelit (Viapass) pentru autovehiculele de marfa cu masa totala maxima admisa de peste 3,5 tone.

  Viapass – noul sistem de taxa de drum va functiona prin satelit. Informatiile vor fi colectate prin intermediul unui aparat de tip „On Board Unit (OBU)” care trebuie instalat pe toate vehiculele de peste 3,5 tone. Costul aparatului OBU (garantia) este de 135 euro, suma returnabila in momentul returnarii aparatului, in stare buna de functionare!

  Clientii TSG Shell vor avea la dispozitie o solutie alternativa de plata- aparatele InterRoute Plus – cele functionale in momentul de fata ca si modalitate de plata a taxelor de drum in Franta, Spania, Portugalia, tunelul Liefkershoek (Belgia) si Herrentunnel (Germania).

  Acest lucru inseamna o economie substantiala pentru orice companie de transport care utilizeaza sistemul de plata ITR Plus sau este client Shell. Companiile de transport sunt astfel scutite de achizitionarea unui nou aparat suplimentar si evita costurile de garantie a aparatelor Satellic, cei 135 euro/aparat!

  Sistemul electronic de taxare rutiera din Belgia va include sectiuni de drumuri pe care, astazi,  taxele sunt achitate prin viniete bazate pe timp (Eurovignette). Aceste sectiuni de drumuri sunt impartite in 3 regiuni ale Belgiei si au diferite tarife de taxare, nivelul taxei de drum depinzand  de clasa de poluare, masa totala maxima autorizata si clasa de drum utilizata.

  • Flandra
  • Bruxelles
  • Valonia (grevată de TVA)

  Pentru a calcula tarifele pentru noua taxa de drum din Belgia, va recomandam urmatorul calculator de taxe, pus la dispozitie de partenerii nostri Axxes:

  http://www.axxes-bmap.com/simulator

  Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021.627.19.49  sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

   

  accepta apel respinge apel