/ Noutati


  2016.01 Acum, plata taxei de drum din Ungaria HU-GO in siguranta, acasa

  Pentru a evita situatiile neplacute si pentru confort, platiti HU-GO in Romania!

  Incepand cu 25 ianuarie 2016, ca si client Shell puteti achita tichetul de tranzit sau incarca contul companiei dumneavoastra HU-GO, direct cu cardul motorina Shell la noile puncte de plata din statiile partener Smart Diesel Arad si Bors.

  Din ianuarie 2016, cele doua puncte mobile de plata din Ungaria, de la Vama Nadlac II au fost mutate, astfel incat primul punct de plata este acum la aprox. 20km de vama. Portiunea respectiva de drum este taxabila si se fac verificari in mod constant de catre autoritatile maghiare.

  Pentru a evita orice situatie neplacuta, va recomandam sa achitati taxa de tranzit sau sa incarcati contul HU-GO cu cardul carburant Shell inainte de a intra in Ungaria, in conditii de confort si siguranta!

  Prin parteneriatul cu Smart Diesel, puteti achita taxa de drum din Ungaria la noul punct de plata din statia Smart Diesel Arad.
  In plus, pentru vehiculele care ies din tara prin vama Bors, exista varianta de plata la statia Smart Diesel din Bors.

  Cardurile carburant Shell sunt acceptate ca modalitate de plata si pentru alimentarile cu carburant sau Ad Blue direct la pompa in reteaua Smart Diesel Romania. Detinatorii de carduri motorina Shell au acum la dispozitie 21 statii de alimentare, amplasate pe cele mai circulate si importante rute de transport din Romania, pentru un maximum de confort.

  Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021.627.19.49  sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

  echipa TSG-Shell

  accepta apel respinge apel