/ Noutati


  2016.04 Recuperare acciza la motorina in Franta- majorarea valorii recuperabile

  Noutati recuperare acciza la motorina

  Incepand cu primul trimestru din  2016 valoarea accizei la motorina rambursabile din Franta a fost majorata!

  recuperare accize motorina Belgia

   

  La data de 13 aprilie 2016 a fost publicat in JORF (Journal Officiel de la République Française) decizia de majorarea a valorii de acciza rambursabila pentru alimentarile efectuate in Franta in primul trimestru al acestui an.

  Astfel, pentru aceasta perioada, valoarea rambursabila este 0.0786 euro/litru carburant. Pana la finalul anului  2015 valoarea rambursabila era de 0.0487 euro/litru iar conditiile impuse de autoritatile franceze pentru aceste rambursari sunt:

  • recuperarea accizei la motorina este posibila pentru camioanele cu o greutate de minim 7.5 tone si pentru autobuzele cu minim 9 locuri;

  Decizia oficiala o puteti vizualiza AICI.

  Ca si client si detinator al cardului carburant Shell, aditional recuperarii TVA-ului, puteti solicita returnarea unei parti din accizele platite pentru motorina si din urmatoarele tari:  Belgia, Italia, Slovenia, Spania si Ungaria.

  Valorile actualizate ale accizei pentru fiecare tara in parte le puteti gasiti aici.

  Pentru alte informatii referitoare la rambursarea sumelor de acciza sau TVA, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 21 627 19 49 sau adresa de email office@tsg-euroshell.ro.

  echipa TSG-Shell

  accepta apel respinge apel