/ Noutati


  2017.02 Stiri TSG Shell: modificari taxe de drum Slovenia, incepand cu 1 Ianuarie 2017

  Incepand cu data de 1 ianuarie 2017 au intervenit cateva modificari cu privire la plata taxei de drum din Slovenia, astfel:

  La plata taxei de drum din Slovenia utilizand sistemul de carduri Dars sau aparatele ABC aveti posibilitatea sa beneficiati de reduceri importante la valoarea taxei de drum platite, daca declarati clasa de emisie a vehiculelor companiei dumneavoastra.

  Pana la finalul anului 2016, vehiculele cu clasa de emisie E5, EEV si E6 sunt incluse in aceeasi categorie de taxare. Incepand cu 1 ianuarie 2017  exista o noua grila de tarife si respectiv categorii noi privind clasa de emisie declarata.
  Astfel, vehiculele cu clasa de emisie E5 sunt taxate diferit fata de cele cu clasa de emisie EEV si E6.

  Daca in flota dumneavoastra de vehicule inregistrate la sistemul de taxare din Slovenia aveti si vehicule EEV si/sau E6, este necesar sa modificam datele declarate!

  Ne puteti contacta pe email la office@tsg-euroshell.ro pentru a va indruma in acest sens.

  Daca tranzitati Slovenia si nu aveti sisteme de plata DARS sau nu ati declarat norma de poluare a vehiculelor companiei dumneavoastra, va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil!

  Va reamintim faptul ca declararea clasei de emisie este extrem de importantă pentru că reduce costurile tranzitarii Sloveniei, la plata taxei de drum.

  Odata cu noile tarife ce vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2017, costul unei traversari din Ungaria spre Italia va fi majorat cu 50% pentru vehiculele inregistrate cu clasa de emisie E5 si cu app. 28% pentru vehiculele inregistrate cu clasa de emisie EEV si E6! Vezi AICI un calcul comparativ pentru aceasta ruta.

  Pentru orice inregistrare noua a vehiculelor si a normei de poluare, compania DARS solicita acum CEMT-urile in original. Aceasta solicitare a fost implementata de compania slovena incepand cu luna octombrie 2016!

  Noile tarife ce sunt practicate incepand cu 1 ianuarie 2017 le puteti gasi AICI.

  Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare!

  echipa TSG-Shell,
  mereu la dispozitia dumneavoastra!

  Save

  Save

  accepta apel respinge apel