/ Noutati


  2017.07 Polonia – Extinderea retelei ViaToll de la jumatatea anului 2017

  Incepand cu 9 iulie 2017 a intrat in vigoare decretul aprobat de Consiliul de Ministri privind modificarea regulamentului rutier referitor la sectiunile nationale de drum, taxabile in format electronic prin sistemul ViaToll.

  accize-mic

   

  Proiectul regulamentului presupune ca ViaToll sa fie extins cu 360 km de drumuri naționale, mai precis 25 de km de drumuri express si 335 km de drumuri nationale.

  Harta actuala a drumurilor taxabile cu sistemul de plata ViaToll din Polonia o puteti gasi aici.

  Va reamintim ca din luna iulie 2011, Polonia a introdus un sistem de plata electronica a taxelor cu ajutorul dispozitivelor ViaToll, sistem ce vizeaza toate autovehiculele cu o masa maxima admisa mai mare sau egala cu 3.5 tone sau autocarele cu peste 9 locuri inclusiv. Pentru fiecare dintre aceste vehicule este obligatorie utilizarea a cate un dispozitiv de plata ViaToll.

  Sistemul taxelor de drum ViaToll funcţioneaza pe principiul microundelor, bazat pe tehnologia folosita in Cehia si Austria.

  Valoarea taxei de drum se calculeaza in functie de categoria de drum pe care se circula (clasa A, S, GP şi G), tipul si greutatea vehicului si clasa de emisie. Nu se taxeaza TVA la plata taxei de drum prin sistemul electronic de plata ViaToll.

  TSG Shell va ofera posibilitatea platii taxelor de drum in Polonia prin intermediul aparatelor ViaToll. Dispozitivele comandate vor fi atasate cardurilor dvs. iar contravaloarea aferenta taxelor de drum se va achita pe factura Shell.

  Pentru mai multe detalii despre sistemul electronic de plata a taxelor de drum din Polonia accesati linkul http://www.tsg-euroshell.ro/cardul-euroshell/taxe-de-drum-in-europa/

  Nu ezitati sa ne contactati telefonic la 021.627.19.49 sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

  Echipa TSG-Shell

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  accepta apel respinge apel