/ Noutati


  2017.12 – Furnizorul aparatelor Satellic a publicat ultimele noutati cu privire la datele de facturare si ultima versiune de soft

  1. Date fixe de facturare de la 01.01.2018
  2. Aparatele trebuie actualizate cu ultima versiune de soft 5.18

   

  1. Date fixe de facturare de la 01.01.2018

  Incepand cu 1 ianuarie 2018, Satellic modifica perioada de facturare pentru toti clientii astfel incat facturile vor fi emise la data fixa. Cel mai probabil datele de emitere ale facturilor vor fi: 01 (pentru tranzactii cuprinse intre 16 si ultima zi din luna) si 16 (pentru tranzactii cuprinse intre 1 si 15 din luna).
  In prezent factura se emite la fiecare doua saptamani la date diferite.
  Asadar, prima factura cu data fixa de facturare va cuprinde tranzactiile din perioada 1-15 ianuarie 2018 si va fi disponibita pe Road User Portal dupa data de 16 ianuarie.
  Pentru a inchide anul 2017, Satellic va mai emite o ultima factura la 31/12/2017 indiferent de perioada de facturare a clientului.

  Va reamintim ca numai clientii care au cont creat pe website-ul Satellic pot beneficia de documente fiscale care pot fi folosite la recuperarea TVA. In cazul in care nu aveti inca cont, pasii de creare ii regasiti AICI.

  2. Aparatele trebuie actualizate cu ultima versiune de soft 5.18

  Pentru a trece la noua versiune a softului, aparatele Satellic trebuie sa fie permanent conectate la priza, indiferent in ce tara va aflati. Asadar, la prima stationare de aproximativ 30 minute, actualizarea se va efectua automat imediat dupa ce aparatul intra in inactivitate (stand-by). Pe ecran va fi afisat mesajul “Starting”, iar in functie de versiunea de soft anterioara, in aproximativ 5-7 minute aparatul va trece pe led verde.

  Pasii de veificare a versiunii de soft ii gasiti AICI.

  Ce presupune aceasta actualizare?

  1. Versiunea 5.18 aduce in plus emiterea unui semnal sonor atunci cand aparatul trece pe led rosu. Astfel, veti sesiza cu usurinta faptul ca aparatul dumneavoastra nu mai taxeaza.
  2. Aparatul va afisa ledul rosu atunci cand pierde semnalul GPS. Acest lucru se poate intampla in cazul in care va aflati in zone fara acoperire precum parcari, tuneluri etc. In momentul in care reveniti intr-o zona cu semnal, va trebui sa verificati ledul verde inainte de a continua calatoria. La iesirea din tunel, aparatul va afisa ledul verde dupa aproximativ 100 metri si va calcula automat portiunea de drum parcursa.
   Pentru a asigura un semnal GPS corespunzator, aparatul dumneavoastra trebuie sa fie corect instalat, conform instructiunilor pe care le gasiti AICI.

  Echipa TSG-Shell,
  mereu la dispozitia dumneavoastra!

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  accepta apel respinge apel