/ Noutati


  2020.06 Accesul camioanelor E4 in tunelul Mont Blanc va fi interzis de la 1 iulie 2020

  Incepand cu 1 iulie 2020, accesul in Tunelul Mont Blanc al vehiculelor ce au norma de poluare Euro 4 va fi interzis!

   

  Ca urmare a acestei interdictii, cardurile Frejus emise pentru vehicule cu clasele de emisie 4 nu vor mai putea fi folosite.

  Incepand cu aceeasi data, 1 iulie 2020, accesul si pe Tunelul Frejus al vehiculelor ce au norma de poluare Euro 3 sau Euro 4 va fi interzis. Vezi mai multe detalii aici.

  Va reamintim faptul ca aveti posibilitatea, ca si client Shell, sa utilizati cardul Frejus la plata trecerilor prin tunelul Mont Blanc si Frejus si sa beneficiati de reduceri substantiale:

  • 20% discount pentru traversarea tunelului pe sens- acordat imediat, la fiecare trecere;
  • discount anual suplimentar10% daca valoarea totala a traversarilor este sub 4,000 Euro sau 13% daca valoare traversarilor depaseste 4,000 Euro;
  • facturile emise de FDE sunt valide pentru rambursarea de TVA;
  • cardurile Frejus se obtin prin intermediul FDE si costurile de emitere sunt zero.

  Cum poti comanda un card Frejus?

  Cardul Frejus pus la dispozitie de partenerii nostri, FDE A/S, poate fi comandat simplu si rapid prin intermediul formularului de pe site sau contactand unul dintre expertii TSG.

  Tarifele actualizate pentru plata tunelelor Frejus si Mont Blanc, pentru anul 2020, le gasiti AICI.

  Pentru detalii suplimentare despre tarifele privind Tunelul Mont Blanc si plata acestora ne puteti contacta telefonic la 021.627.19.49 si prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

  In plus, daca sunteti interesati despre alte informatii privind taxele de drum, puteti contacta echipa dedicata taxelor de drum.

   

  Echipa TSG Shell
  Mereu la dispozitia dumneavoastra!

  accepta apel respinge apel