/ Noutati


  2016.03 Cum sa pregatiti aparatul ITR+ pentru plata taxei de drum din Belgia?

  Aparatul ITR+ pentru plata taxei de drum din Belgia este compatibil pentru noua taxa de drum, fara investitii suplimentare. Insa, trebuie sa il activati. Va prezentam mai jos cei 4 pasi:

  aparatul ITR+ pentru plata taxei de drum din Belgia

  1. Conectati si activati aparatul prin validarea limbii, a numarului de vehicul si a numarului de axe, activare care va permite sa urmati cu succes pasii urmatori:

  2. Conduceti cel putin o jumatate de ora. Puteti merge mai mult daca doriti, pentru ca in acest pas, aparatul se va actualiza automat.

  3. Opriti complet vehiculul cel putin 15 minute, astfel incat aparatul ITR+ sa ramana nemiscat.
  Dupa aceste 15 minute aparatul intra in modul «inactiv» in timp ce se descarca actualizarile softului.

  4. Reporniti camionul. Versiunea 3.00.19 este actualizata automat.

  Aparatul dumneavoastra este acum pregatit pentru plata taxei de drum in Belgia!

  Aparatul trebuie sa fie pregatit sa primeasca actualizari de date prin satelit, inclusiv cea care va permite plata taxei de drum in Belgia. Pentru asta trebuie sa urmati cei 4 pasi de mai sus si sa aveti aparatul de taxare cu bateria incarcata. Aparatul nu trebuie sa fie permanent conectat la priza atata vreme cat bateria este incarcata.

  Instructiunile de activare le puteti descarca de AICI si transmite conducatorilor vehiculelor companiei dumneavoastra.

  De retinut: Activarea aparatelor ITR Plus se face in urma trimiterii catre noi a documentelor de inregistrare la noul sistem de plata Viapass. Fara aceste documente, aparatele nu vor fi active de la sine la plata taxelor de drum din Belgia. Documentele necesare le gasiti AICI!

  Pentru alte intrebari nu ezitati sa ne contactati prin e-mail la adresa office@tsg-euroshell.ro sau prin telefon la numarul +4021 62 71 950.

  INFO:
  In cazul in care aveti aparatele ITR+ si nu ati trimis documentele de activare a taxei de drum din Belgia, va invitam sa le trimiteti prin website sau la adresa office@tsg-euroshell.ro.

  accepta apel respinge apel