/ Noutati


  2014.11 – Taxa de tranzit din Franta sau Ecotaxa a fost anulata

  Ecotaxa sau Taxa de tranzit din Franta, asa cum era cunoscuta pana de curand, a fost definitiv anulata!

  La inceputul lunii octombrie, statul francez a suspendat „sine die” taxa de tranzit din Franta (Ecotaxa) pentru vehiculele grele, aceasta taxa fiind planificat sa fie lansata incepand cu 1 ianuarie 2015.

  Din anunturile facute de guvernul francez in media si din informatiile primite de la partenerul nostru Ecomouv, intelegem ca Taxa de Tranzit nu va mai fi lansata!

  Pana in prezent, nu exista informatii ca Taxa de Tranzit va fi inlocuita cu un alt sistem de taxare. Drept urmare, vom suspenda si noi activitatile de inregistrare a vehiculelor dumneavoastra pentru Taxa de Tranzit din Franta.

  Va reamintim ca dispozitivele InterRoute Plus pe care le folositi in prezent pentru plata acestei taxe de drum, pot fi folosite pentru plata taxei de autostrada in Franta, Spania, Portugalia si tunelul Liefkenshoek in Belgia.

  De asemenea, folosind dispozitivele InterRoute Plus puteti beneficia de servicul de geolocalizare disponibil datorita modulului GPS pe care il au dispozitivele InterRoute Plus.

  Pentru alte informatii referitoare la aparatele InterRoute Plus sau taxele de drum din Europa, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 21 627 19 49 sau adresa de email office@tsg-euroshell.ro

   
  Cu stima,
  echipa TSG – Shell

   

   

  accepta apel respinge apel