/ Noutati


  2017.05 Recuperare acciza la motorina in Franta– majorarea valorii recuperabile

  Autoritatile franceze au publicat valoarea accizei rambursabile pentru primul semestru al anului 2017.

  accize-mic

   

  La data de 5 mai 2017 a fost publicat in JORF (Journal Officiel de la République Française) decizia de majorarea a valorii de acciza rambursabila pentru alimentarile efectuate in Franta in primul trimestru al acestui an.

  Astfel, pentru aceasta perioada, valoarea rambursabila este 0.1142 euro/litru carburant pentru transport marfa si 0.1542 euro/litru pentru companiile de transport persoane.

  Pana la finalul anului  2016 valoarea rambursabila era de 0.0796 euro/litru iar conditiile impuse de autoritatile franceze pentru aceste rambursari sunt:

  • rambursarea accizei este posibila pentru camioanele cu o greutate de minim 7.5 tone si pentru autobuzele cu minim 9 locuri;

  Decizia oficiala o puteti vizualiza AICI.

  Ca si client si detinator al cardului carburant Shell, aditional recuperarii TVA-ului, puteti solicita returnarea unei parti din accizele platite pentru motorina si din urmatoarele tari:  Belgia, Italia, Slovenia, Spania si Ungaria.

  Valorile actualizate ale accizei pentru fiecare tara in parte le puteti gasiti aici.

  Pentru alte informatii referitoare la rambursarea sumelor de acciza sau TVA, vă rugăm să ne contactati la numarul de telefon +40 21 627 19 49 sau adresa de email office@tsg-euroshell.ro.

  echipa TSG-Shell,
  mereu la dispozitia dumneavoastra!

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  Save

  accepta apel respinge apel