/ Noutati


2020.02 Recuperarea accizei la motorina in Franta – reducerea valorii recuperabile

Noi informatii cu privire la recuperarea accizei la motorina in Franta:
Autoritatile franceze au publicat decizia de diminuare a accizei rambursabile pentru primul semestru al anului 2020.

recuperarea accizei la motorina din Franta

 

Ce trebuie sa stiti despre recuperarea accizei la motorina in Franta?

La finalul lunii ianuarie a fost publicat in JORF (Journal Officiel de la République Française) decizia de diminuare a valorii de acciza rambursabila pentru alimentarile efectuate in Franta in primul semestru al acestui an.

Astfel, pentru aceasta perioada, valoarea pentru acciza rambursabila este 0.1571 euro/litru carburant pentru transport marfa si 0.2171 euro/litru pentru companiile de transport persoane.

Pana la finalul anului  2019 valoarea de acciza rambursabila era de 0,1771  euro/litru pentru transport marfa si 0,2172 euro/litru pentru companiile de transport persoane.

Ca si client si detinator al cardului carburant Shell, aditional recuperarii TVA-ului, puteti solicita returnarea unei parti din accizele platite pentru motorina si din urmatoarele tari:  Belgia, Italia, Slovenia, Spania si Ungaria.

Valorile actualizate ale accizei pentru fiecare tara in parte le gasiti aici.

Pentru alte informatii referitoare la rambursarea sumelor de acciza sau TVA sau pentru a afla conditiile impuse de autoritatile franceze pentru aceste rambursari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +40 21 627 19 49 sau pe adresa de email office@tsg-euroshell.ro.

echipa TSG-Shell,
mereu la dispozitia dumneavoastra!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

accepta apel respinge apel