/ Noutati


  2020.07 Recuperarea accizei pe motorina in Ungaria – majorarea valorii recuperabile

  Noi informatii cu privire la recuperarea accizei pe motorina in Ungaria.

  Recuperarea accizei pe motorina in Ungaria

   

  Autoritatile maghiare au anuntat majorarea valorii accizei rambursabile pentru carburant incepand cu 1 Iulie 2020.

  Astfel, pentru perioada iulie- septembrie 2020, valoarea rambursabila va fi de 13.5 huf/litru carburant pentru transport marfa si transport persoane.

  Pana la finalul lunii Iunie  2020, valoarea rambursabila era de 3.5 huf/litru pentru transport marfa si transport persoane.

  Care sunt conditiile generale impuse de autoritati pentru recuperarea accizei pe motorina in Ungaria?

  • Se aplica camioanelor cu masa tehnica autorizata de minim 7.5 tone si autocarelor din categoriile M2/M3 (vehicule cu cel putin 10 locuri, inclusiv scaunul soferului);
  • Este necesar ca atat compania de transport, cat si vehiculele sa fie inregistrate la autoritatile maghiare. Dupa inregistrare, acciza se poate recupera pana la 5 ani in urma, dar nu mai devreme de 1.07.2017.

  Ca si client si detinator al cardului carburant Shell, aditional recuperarii TVA-ului, puteti solicita recuperarea accizei pe motorina si din urmatoarele tari: Belgia, Italia, Franta, Spania si Slovenia.

  Valorile actualizate ale accizei pentru fiecare tara in parte le gasiti AICI.

  Pentru alte informatii referitoare la recuperarea accizelor sau TVA sau pentru a afla conditiile impuse de autoritatile maghiare pentru aceste rambursari, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.627.19.49 sau pe adresa de email office@tsg-euroshell.ro.

  Echipa TSG Shell
  Mereu la dispozitia dumneavoastra!

  accepta apel respinge apel