/ Noutati


2018.12 Taxe de drum Franta – Reteaua ASF a introdus un sistem de supraveghere video la portile de taxare

Incepand cu 1 decembrie 2018, ASF (Autoroutes du Sud de la France) a introdus la portile de taxare un nou sistem de supraveghere video a tuturor vehiculelor care circula in reteaua proprie.

majorarea taxelor de drum din Ungaria

Acest sistem de supraveghere video a fost introdus pentru a identifica eventuale neconcordante intre numarul de inmatriculare care apare pe dispozitivele Axxes si numarul de inmatriculare de pe placuta capului de tractor.

Nerespectarea acestei reguli timp de doua luni consecutive, va insemna retragerea discountului oferit de catre concesionar. Astfel, in cazul in care in cadrul firmei sunt identificate mai multe vehicule care nu se aliniaza acestei reguli, ASF poate solicita retragerea discountului deja acordat in ultimele 12 luni sau eliminarea definitiva a clientului respectiv din grila de discount.

Pentru a evita aceste pierderi, va recomandam ca soferii sa se asigure ca numarul de inmatriculare al vehiculului cu care circula corespunde cu cel pentru care a fost emis dispozitivul AXXES. De asemenea, este necesar sa va asigurati ca solicitarile Dvs. de modificare a numarului de inmatriculare pentru dispozitivele Axxes sunt finalizate in timp util pentru a beneficia de discountul de pana la 13% oferit de catre concesionar.

Pentru informatii suplimentare despre taxele de drum din Franta si noul sistem de supraveghere video, ne puteti contacta telefonic la 021.627.19.49 sau prin e-mail la office@tsg-euroshell.ro.

Echipa TSG Shell
Mereu la dispozitia dumneavoastra!

Save

Save

Save

Save

accepta apel respinge apel