/ Noutati


  10

  Astăzi #stiidelatsg ce înseamnă semnalele acustice (beep sounds) emise de aparatul #GoBox din Austria🇦🇹. În plus, este bine să #stiidelatsg și valoarea amenzilor ce se aplică atunci când taxa de drum nu este achitată.

  Ca și șofer ești informat de efectuarea tranzacțiilor/dacă aparatul taxează prin ACESTE semnale acustice, astfel:

  1⃣🔔 1 beep scurt – Tranzacție OK (conform cu categoria de axe afisată pe aparat și clasa de emisie declarată);

  2⃣🔔❗ 2 beep-uri scurte – Tranzacție OK (conform cu categoria de axe afisată pe aparat și clasa de emisie declarată).
  Cu toate acestea, este NECESARĂ vizita în cel mai apropiat punct GO pentru a verifica aparatul. Posibile cauze: creditul Pre-Pay se apropie de final; datele înregistrate trebuie acualizate; GO Box-ul trebuie înlocuit.

  4⃣ 🔔 ‼ 4 beep-uri scurte – Tranzactie eșuată. Taxa NU a fost inregistrată. Va fi necesar sa mergeti la cel mai apropiat punct GO în maxim 5 ore, dar fără să parcurgeți mai mult de 100 km și să solicitați deblocarea GO-Box-ului. O plată retroactivă va fi necesară.

  ❌ ‼‼ Niciun beep – Tranzactie EȘUATĂ. Mai multe detalii privind motivul erorii veți primi la punctele GO. Va fi necesar să mergeți la cel mai apropiat punct GO în urmatoarele 5 ore, dar fără să parcurgeți mai mult de 100 km.

  Amenda neachitării taxei de drum în cazul unui aparatul defect/blocat (4 sau 0 semnale acustice) este 240 euro/zi, asta dacă nu vă opriți la un punct de plata GO în maxim 5 ore/100 km și achitați retroactiv taxa.

  În episoul următor vom detalia împortanța declarării clasei de emisie pe aparatele Go-Box și amenzile aplicate în cazul nedeclarării în timp util…🔜

  Până atunci, fii pe fază pentru mai multe tips&tricks pe pagina #stiidelatsg și contactează unul dintre experții #TSG atunci când ai nevoie de ajutor la plata taxelor de drum din Europa.

  Vezi mai mult

  accepta apel respinge apel